Referenties

Patrick Slomp, Mulderij & Partners

,,Wij hebben Monique gevraagd om de door ons geschreven teksten voor onze nieuwe site te controleren en eventueel aan te passen. Op voorhand dachten wij dat er weinig tot geen correcties zouden zijn, maar het kwam tot onze verbazing toch iets anders uit. 
Monique heeft met haar scherpe blik en goede kennis van de Nederlandse taal ervoor gezorgd dat onze site van top teksten is voorzien en daarvoor zijn wij haar erg dankbaar. 
Ook de teksten van de momenteel in ontwikkeling zijnde kantoorbrochure heeft ze hierdoor voor ons mogen maken.”

Evelien van Eken-Schepers, Van Eken Administratie

,,Monique is bij mij geweest en heeft mijn verhaal aangehoord. Ik wilde graag een stuk tekst wat de persoonlijkheid van mijn bedrijf laat zien. Dit heeft Monique zeer goed voor mij verwoord. Door het verhaal heel persoonlijk te houden en er een mooie tekst van te maken, heeft mij dit veel reacties opgeleverd. Door dit redactioneel artikel heb ik veel nieuwe klanten gekregen, mede door Monique. Alsnog bedankt!”

Bernhardus Annen, eigenaar BenFleuri

,,Het lijkt zo gemakkelijk, maar dat is het zeker niet. Een gesprek wat gevoerd is samenvatten in een prettig leesbaar en duidelijk verhaal waarbij geen geweld aan de waarheid wordt gedaan. Daar heb je iemand voor nodig die dat goed kan. Monique is zo iemand. Ze heeft een interview zodanig uitgewerkt dat het een prettig leesbaar verhaal werd. Mooie zinnen en de accenten weten te leggen op de belangrijke zaken uit het gesprek. Dat is niet schrijven, dat is een vorm van toegepaste kunst!
Laat met een gerust hart het schrijven van teksten aan haar over!”

Gerjo Stegeman, medewerker PR voetbalvereniging Hoogeveen

,,Monique Bons heeft mij geholpen bij de samenstelling van het Presentatiemagazine van de voetbalvereniging Hoogeveen. Ze heeft een aantal interviews afgenomen en verwerkt. In de geschreven artikelen kwam de boodschap van de geïnterviewde en die van de club steeds prima naar voren. Ik zou haar dan ook zeker willen aanbevelen bij bijvoorbeeld bedrijven die zich willen promoten.”

Anke Albring, Albring Financieel Advies

,,Monique heeft mij goed op weg geholpen met het schrijven van een redactioneel artikel. Dit deed zij aan de hand van een interview bij mij thuis. Haar persoonlijke werkwijze vond ik zeer prettig. Zij verdiept zich in jouw situatie en zet dat om in een geschreven stuk. Ze is oprecht geïnteresseerd en dat zie je terug in het resultaat. Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Waar voor uw geld, Creatief.”

Boukje Mulder, hoofdredacteur Handwerken zonder Grenzen:

,,Monique Bons is een ervaren journaliste, snel en accuraat. Haar teksten zijn een weerslag van haar gedegen aanpak. Levert altijd binnen de gestelde termijn artikelen aan. Draait haar hand niet om voor welk onderwerp dan ook: een aanwinst voor het voor Handwerken zonder Grenzen werkende team van freelancers.”

F. Ucan, HBO-student:

,,Ik maak al ruim drie jaar gebruik van verschillende tekstbureaus om mijn verslagen te laten corrigeren op spelfouten. Spelling is niet mijn beste kant, maar voor mijn opleiding is het erg belangrijk. Een kieskeurig tekstbureau is dan ook echt een must. Over Tekstbureau Monique Bons kan ik dan ook zeggen, dat het erg fijn is om mee te werken. Het maakt niet uit hoe kort of lang het verslag is, je krijgt het supersnel gecorrigeerd weer terug. Monique beschikt over een ruime woordenschat en je kunt altijd rekenen op haar. Ik maak me dan ook geen zorgen meer over mijn spelfouten, want ik weet en zie het terug op mijn cijferlijst dat ik Monique voor 100% kan vertrouwen. Als conclusie kan ik zeggen dat Tekstbureau Monique Bons het meest geschikte tekstbureau is! Ik raad dan ook iedereen aan om eens gebruik te maken van haar fantastische diensten.”

Jan Koers, oud-hoofdredacteur Hoogeveensche Courant:

,,Monique heeft een geheel eigen schrijfstijl en beheerst de Nederlandse taal. Ze is creatief, kan op boeiende wijze langere artikelen schrijven, maar is ook in staat korte, kernachtige teksten te produceren. Monique heeft dan ook jaren ervaring opgedaan als redacteur van de Hoogeveensche Courant in het schrijven van nieuwsartikelen, interviews en reportages. Ze heeft aangetoond al die journalistieke disciplines volledig te beheersen. Monique heeft haar werk op de redactie van de Hoogeveensche Courant altijd tot volle tevredenheid van ondergetekende verricht. Ze was een uitstekende collega. Aan de ene kant een journalist die heel goed zelfstandig kon werken, aan de andere kant ook een teamspeler. Ze heeft goede contactuele eigenschappen, een positieve instelling en is flexibel. Monique is daarnaast betrouwbaar, werkt snel en accuraat en zet zich altijd voor honderd procent in.”